Huidverjonging

Therapie

laseren voor huidverjonging

Er goed uit zien en je prettig voelen is een belangrijk thema in het moderne leven. Oftewel “look good, feel good”. Sommige mensen hebben van nature een stralende gezonde huid, maar soms bestaat de wens middels de wetenschap de huid een handje te helpen in de vorm van niet-chirurgische cosmetische behandelingen. Deze ingrepen kunnen onvolkomenheden tot een minimum beperken en uw zelfvertrouwen een boost geven. Laserkliniek Maastricht reikt u de hand om u eruit te laten zien zoals u bent maar dan wel naar uw tevredenheid.

Focus treatment
Focus treatment is een methode die de mogelijkheid biedt om in één sessie pigmenten, fijne lijntjes en grove poriën te behandelen. Bovendien stimuleert het de aanmaak van collageen en elastine. De huid gaat er fris en gezonder uitzien. Voor een optimaal effect zijn 6 sessies nodig.

Advanced Skin Rejuvination Program
Wij bieden een uniek assortiment anti-aging behandelingen aan die worden uitgevoerd door een team van professionele medisch-cosmetische experts. Met dit programma hanteert Laserkliniek Maastricht een strikt non-invasieve benadering om u een jonge en gezonder uitziende huid te geven. Non-invasief wil zeggen dat wij alleen het huidoppervlak behandelen, hoewel onze behandelingen een veel dieper effect hebben.

Wij zijn ervan overtuigd, dat radicale resultaten mogelijk zijn zonder radicale behandelingen. Onze filosofie is: “maximaal zichtbare resultaten met minimale risico’s”.

Een mooie huid dient u natuurlijk ook goed te verzorgen. Onze huidspecialist kan u hierbij met raad en daad bijstaan en u adviseren. Elke huid is uniek, zo ook onze behandelingen. Advanced Skin Rejuvination Program zijn behandelplannen op maat. Wij maken bij iedere cosmetische behandeling gebruik van een wetenschappelijk onderbouwde en geavanceerde technologie.

Laser in de praktijk

praktijkvoorbeelden