Verwijderen van tattoo

 Picosure is het neusje van de tattoo-verwijderen-zalm

Een tattoo verwijderen via Picosure

Spookt een tattoo verwijderen ook al een tijdje door je hoofd, maar duikt het spook van de bezorgdheid omtrent het eigenlijke verwijderen ook om de haverklap op? Hoeveel tijd en feedback van anderen je ook in het kiezen voor de juiste tattoo hebt gestoken, er kan altijd een moment komen dat je jouw kunststukje liever kwijt dan rijk bent. Net zoals je keuze voor kleding of muziek, evolueert ook je stijl en smaak doorheen de tijd en kan wat ooit de ideale uitdrukking van jezelf was, na verloop van tijd meer een last dan een liefde worden. Niet getreurd, wij kunnen je helpen. Dankzij de Picosure technologie kunnen we je nu helpen om binnen de kortste keren met een propere lei of in dit geval met een propere huid door het leven te gaan.

Picosure onder de loep genomen
Picosure is niet zomaar een of ander overgewaaid wondermiddel binnen het tattoo verwijderen, maar is wel het resultaat van 20 jaar gedegen onderzoek en uitvoerig testen door het bekende bedrijf Cynosure. Cynosure had zich als doel gesteld om het leed van de patiënt te verzachten, het verwijderresultaat te verbeteren en de behandeltijd drastisch te verminderen… en of ze daar in geslaagd zijn! De duizenden positieve online ervaringen van deze manier van tattoo verwijderen, zijn hiervan het levende bewijs.

Picosure tattoo verwijderen

Een verbluffend resultaat
Zonder overdrijven, is het resultaat van de Picosure lasertechnologie voor het tattoo verwijderen verbluffend te noemen. Terwijl met de oudere Q-switched lasers het resultaat soms te wensen overlaat en er tot wel 15-20 behandelingen nodig kunnen zijn, zien we via de Picosure laser al na een 4-tal behandelingen voor zwarte tattoos een verbetering van meer dan 75 procent.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Een tattoo verwijderen met Picosure: hoe gaat dat in zijn werk?
In plaats van jullie in het wetenschappelijke bad achter deze wonderlijke technologie onder te dompelen, hebben we besloten om deze manier van tattoo verwijderen in verstaanbare termen te verduidelijken. Je wilt immers weten wat je te wachten staat.

PicoSure is een FDA-goedgekeurde technologie die van ongelofelijk korte laserpulsen gebruikmaakt om de inktpartikels onder de huid met zulke harde kracht te verbrijzelen dat ze in duizenden stofachtige deeltjes uiteenspatten om nadien door het immuunsysteem te worden geabsorbeerd en door het lichaam te worden verwijderd. In tegenstelling tot oudere lasertechnologieën werkt de Picosure-laser voor het tattoo verwijderen niet alleen een stuk sneller maar ook doeltreffender. Mensen die een behandeling ondergaan, zullen dus minder sessies nodig hebben en het resultaat zal ongeëvenaard zijn.

Bekijk hier meer voorbeelden

De kracht en het geheim achter deze efficiënte manier van tattoo verwijderen, is de gepatenteerde PressureWave Technology. Ze maakt gebruik van een Picosure laser die pulsen met een picoseconde snelheid (i.e. een triljoenste van een seconde) doorheen de huid richting de inkt stuurt. Deze golven die ook wel Pressure Waves worden genoemd doen de temperatuur binnen bepaalde chromoforen, zoals deze in de inktpartikels, tot boven de 300 graden stijgen zodat het water in de partikels begint te koken en ze door explosietjes in kleine stukjes uiteenbarsten. Het plaatselijke lymfesysteem doet vervolgens de rest en binnen een mum van tijd straalt je huid weer bijna zoals voordien.

Voeg daar nog het feit aan toe dat er een heel laag risico op littekens bestaat en we kunnen met recht en reden stellen dat de Picosure lasertechnologie momenteel het neusje van de tattoozalm binnen het wereldje van het tattoo verwijderen is.

Resultaten Picosure
Tattoeage verwijdering

Nuttige weetjes voor de behandeling:

 • Vermijd zelfbruinende crèmes minstens 2 weken voor de behandeling van start gaat.
 • Scheer het te belaseren gebied 1 dag voor de behandeling.
 • Vermijd voor ten minste 4 weken voor de behandeling zonlicht of zonnebanklicht op het te behandelen huidgedeelte.
 • Op de dag van de behandeling moet uw tattoo vrij zijn van verzorgende crèmes, lotions, oliën en deodorant.  

Nuttige weetjes na de behandeling :

 • Vermijd blootstelling van de huid aan zon- of zonnebanklicht gedurende 4 weken.

  Gedurende 72 uur geldt:
 • Vermijd wrijven en krabben op de behandelde huid.
 • Vermijd zeer warme en vochtige ruimtes en behandelingen zoals sauna’s, warme baden, stoomruimtes, hot stone massages,…
 • Vermijd te nauw aansluitende kleding die voor wrijving op de huid kan zorgen.
 • Vermijd sporten waarbij het behandelde gebied kan geraakt worden, alsook zwemmen.
 • Vermijd verzorgende lotions, crèmes of producten zoals deodorant en parfum.