Ibro Beceri

Dermatoloog

Drs. I. Beciri

In 2011 vestigde ik mij als dermatoloog in Maastricht met mijn eigen kliniek; Derma Zuid. Met een mooie achtergrond ervaring opgebouwd in Erasmus MC Rotterdam (2004-2005) en Medisch centrum Annadal (2005-2011), een van de eerste lasercentrums in Nederland, is de kliniek snel uitgebreid. In oktober 2016 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan door het openen van Laserkliniek Maastricht. Een unieke behandelkliniek in hartje Maastricht. 

Laserkliniek Maastricht is een zelfstandig laserkliniek en behandelcentrum van Derma Zuid, gespecialiseerd in huidaandoeningen, allergologie, spataderen, medisch en esthetische lasertherapie

Mijn doel is het leveren van medisch specialistische, dermatologische zorg van hoog niveau met een accent op dermato-oncologie en flebologie in de ruimste zin van het woord. Graag sta ik u te woord in Derma Zuid of Laserkliniek Maastricht. 

Tattoeage verwijdering

Huidtherapeut

Lianne Pelzer

Mijn naam is Lianne Pelzer en ben afgestudeerd huidtherapeut aan de Hoge school van Utrecht. Als huidtherapeut behandel ik zowel de gezonde, beschadigde als de zieke huid. Behandelingen die ik dagelijks uitvoer zijn uiteenlopend van oedeemtherapie, littekentherapie tot acne- en lasertherapie.

Vanaf het begin van mijn studieperiode ben ik aangestuurd en ondersteund geworden door de internationaal bekende professor: Prof. dr. H.A.M. Neumann, dermatoloog die mij veel mogelijkheden heeft gegeven om mijn kennis uit te breiden. Zo heb ik veel ervaring mogen opdoen bij zowel huidtherapeuten als dermatologen in de medische lasserwereld, zowel in het binnen- als buitenland. Hierdoor is mijn interesse ontwikkeld in de lasertechnologie en heb ik besloten om mijn kennis hierin uit te breiden. Zo ben ik onder andere acht weken intensief begeleid geweest door Prof. dr. L. Marini in Trieste, Italië  Ik werkte in zijn prachtige dermatologische kliniek in de cosmetische dermatologie met verschillende lasersystemen: het “Skin Doctors’ Center”.

Tijdens de opening van Laserkliniek Maastricht kwam ik in gesprek met drs. Beciri, dermatoloog die mij rondleidde in de kliniek. Nog geen twee maanden later is het mijn nieuwe werkplek geworden. Elke dag werk ik met veel plezier op deze mooie locatie met top apparatuur. Hier kan ik het beste wat in mijn zit aan de cliënten bieden.